foto

Jonathan Welsh

  • nar. 3.4.1947
    Toronto, Ontario, Kanada
  • zem. 27.1.2005 (57 let)
    Belleville, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Santa kdo? (TV film)
1999 Pokud věříš (TV film)
Příběh Davida Milgaarda (TV film)
1998 Proměna srdce (TV film)
1995 Young Again
1994 Detektiv Janek: Dům smrti (TV film)
Spenser: The Judas Goat (TV film)
1992 Ve hře je diamant (TV film)
1991 Thick as Thieves
1990 Hitler's Daughter (TV film)
In Defense of a Married Man (TV film)
1988 Přepnout na život
1986 Mafiánská princezna (TV film)
Unnatural Causes (TV film)
1985 Canada's Sweetheart: The Saga of Hal C. Banks
1984 The Surrogate
1983 All In Good Taste
1981 Escape from Iran: The Canadian Caper (TV film)
1980 Agency
Nic osobního
1979 Hořící město
1977 Starship Invasions
1976 Second Wind

TV seriály

1999 Total Recall 2070 (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Pozorovatelé a pozorovaní (S03E16)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1991 The Hidden Room (TV seriál)
1990 Dracula: The Series (TV seriál)
Maniac Mansion (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1988 Starting from Scratch (TV seriál)
T. and T. (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 Diamonds (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)
1982 The Edison Twins (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1977 The Great Detective (TV seriál)
1975 King of Kensington (TV seriál)
Peep Show (TV seriál)
Sidestreet (TV seriál)
1974 National Dream: Building the Impossible Railway, The (TV seriál)
1971 Dr. Simon Locke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace