foto

Sergej Rudzevič

  • nar. 22.12.1979 (40 let)
    Naberežnyje Čelny, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Podkidyš
2018 Kanikuly preziděnta
2015 Doroga bez konca
2005 Mama, ně gorjuj 2
2002 Hvězda

TV seriály

2019 Raja znajet vsjo! (TV seriál)
2018 Klub obmanutych žen (TV seriál)
2017 Bumerang (TV seriál)
2016 Bolše, čem vrač (TV seriál)
Ključ k jego serdcu (TV seriál)
Portret ljubimogo (TV seriál)
Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
2015 Juročka (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
2014 Čužaja žizň (TV seriál)
2013 SašaTaňa (TV seriál)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)
V zone riska (TV seriál)
2010 Něvidimki (TV seriál)
Podňavšij meč (E45)
2007 Sročno v nomer (TV seriál)
Portret něizvestnogo (S01E02)
2006 Studěnty 2 (TV seriál)
2005 Ochota na asfaltě (TV seriál)
Studěnty (TV seriál)
2004 Trestný prapor (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Operacija pod narkozom (S03E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky