foto

Lance Kramer

  • nar. 8.2.1966 (53 let)
    Bismarck, South Dakota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Simpsonovi (TV seriál)
Šťastné a třicáté (S30E10)
2017 Simpsonovi (TV seriál)
Burnsova univerzita (S28E19)
2016 Simpsonovi (TV seriál)
Virtuální rodina (S28E02)
2015 Simpsonovi (TV seriál)
Šikanátor (S26E21)
2014 Simpsonovi (TV seriál)
Vševidoucí brýle (S25E11)
2013 Futurama (TV seriál)
Genům navzdory (S07E22)
Tydýt mimozemšťan (S07E16)
2012 Futurama (TV seriál)
Skoro poslední přání (S07E10)
Simpsonovi (TV seriál)
Jak jsem prospal vaši matku (S23E16)
2011 Simpsonovi (TV seriál)
Zoufalé manželky Tlustého Tonyho (S22E19)
2010 Simpsonovi (TV seriál)
Panu dozorci s láskou (S21E20)
2009 Simpsonovi (TV seriál)
SuperHomer (S21E01)
Jak vyzrát na test (S20E11)
2008 Simpsonovi (TV seriál)
Sexy koláčky a hlupák v nesnázích (S20E01)
Není kouře bez tance (S19E15)
2007 Simpsonovi (TV seriál)
Sirotek Milhouse (S19E06)
Hoří! (S18E19)
Akvamanželka (S18E10)
2005 Simpsonovi (TV seriál)
Čínskej nášup (S16E12)
2003 Simpsonovi (TV seriál)
Šáša míří do Washingtonu (S14E14)
2002 Simpsonovi (TV seriál)
Stařec a hoře (S13E13)
2001 Simpsonovi (TV seriál)
Zamilovaný Burns (S13E04)
2000 Simpsonovi (TV seriál)
Skinnerova zkouška sněhem (S12E08)
Bart v sedle (S11E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky