foto

Rob Oliver

  • nar. 1977
    Owosso, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Simpsonovi (TV seriál)
Mad About the Toy (S30E11)
2018 Simpsonovi (TV seriál)
Všechny cesty vedou do nebe (S30E03)
2017 Simpsonovi (TV seriál)
Serfsonovi (S29E01)
2016 Simpsonovi (TV seriál)
Ukradené Vánoce šáši Krustyho (S28E10)
Nesnášíme Boston (S28E03)
Burnsova klec (S27E17)
2015 Simpsonovi (TV seriál)
Bartovo chlapectví (S27E09)
Nekuřte, prosím (S27E03)
Nebeský polda (S26E16)
2014 Simpsonovi (TV seriál)
Učitel mučitel (S26E07)
2013 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl XXIV (S25E02)
2012 Simpsonovi (TV seriál)
Dětí jako smetí (S24E03)
2011 Simpsonovi (TV seriál)
Duch Vánoc příštích (S23E09)
2009 Simpsonovi (TV seriál)
Čarodějky ze Springfieldu (S21E07)
Hodný, zlý a zfetlá (S20E17)
2007 Simpsonovi (TV seriál)
Pohřeb nepřítele (S19E08)
Zmýlená neplatí (S18E18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace