foto

Matthew Faughnan

  • nar. 26.2.1975 (44 let)
    Jackson, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Simpsonovi (TV seriál)
Šašek v manéži (S30E08)
Speciální čarodějnický díl XXIX (S30E04)
2017 Simpsonovi (TV seriál)
Pískaná (S29E03)
Šíleně smutná Lisa (S29E02)
2016 Simpsonovi (TV seriál)
Kouč "K" (S28E06)
Ve vězení dobře, doma nejlíp (S27E22)
2015 Simpsonovi (TV seriál)
Kamarádka s výhodami (S27E06)
2014 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl XXV (S26E04)
2013 Simpsonovi (TV seriál)
Novorozeně (S25E05)
2012 Simpsonovi (TV seriál)
Den, kdy se ochladila Země (S24E07)
2011 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální XXII. čarodějnický díl (S23E03)
2010 Simpsonovi (TV seriál)
Dědíme po dědovi (S22E02)
2009 Simpsonovi (TV seriál)
Žena v ringu (S21E03)
2008 Simpsonovi (TV seriál)
Nebezpečné zatáčky (S20E05)
2007 Simpsonovi (TV seriál)
Stůj, nebo můj pes vystřelí (S18E20)
2006 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl (S18E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace