foto

Janina Faye

  • nar. 1948
    Hammersmith, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Green Fingers
1969 Dance of Death, The
Destiny of a Spy (TV film)
The Smashing Bird I Used to Know
1967 Much Ado About Nothing (TV film)
1966 Bindle (One of Them Days)
1964 The Beauty Jungle
1963 Den Triffidů
1962 Don't Talk to Strange Men
1960 Les mains d'Orlac
Never Take Sweets from a Stranger
The Two Faces of Dr. Jekyll
1958 Dracula
The Adventures of Hal 5
1957 No Time for Tears
Sea Wife
The Story of Esther Costello
1956 Circus Friends

TV seriály

1984 Poldové (TV seriál)
1978 Life Begins at Forty (TV seriál)
Wilde Alliance, The (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
My Brother's Keeper (TV seriál)
1974 Napoleon a jeho lásky (TV seriál)
1973 The Wide World of Mystery (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1971 Doctor at Large (TV seriál)
Fenn Street Gang, The (TV seriál)
1970 Little Women (TV seriál)
1969 Canterbury Tales (TV seriál)
ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1968 Oh Brother! (TV seriál)
Please Sir! (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
1966 All Gas and Gaiters (TV seriál)
Room at the Bottom (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
World of Wooster, The (TV seriál)
1964 Cluff (TV seriál)
The Likely Lads (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1963 Emerald Soup (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Strange World of Gurney Slade, The (TV seriál)
The World of Tim Frazer (TV seriál)
1959 Probation Officer (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1963 Emerald Soup (TV seriál)

Host

TV pořady

1965 Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace