foto

Michael Gwynn

  • nar. 30.11.1916
    Bath, Somerset, Anglie, Velká Británie
  • zem. 29.1.1976 (59 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Spy Story
1974 A Coffin for the Bride (TV film)
1970 Drákulovo znamení
1969 Nováčci
1966 The Deadly Bees
1965 Catch Us If You Can
1964 Pád říše římské
1963 Birth of a Private Man, The (TV film)
Jáson a Argonauti
Kleopatra
1962 Some People
1961 Barabáš
Question 7
What a Carve Up!
1960 Městečko prokletých
Never Take Sweets from a Stranger
1959 The Doctor's Dilemma
1958 Dunkirk
Frankensteinova pomsta
The Camp on Blood Island
1957 The Secret Place
1955 Browning Version, The (TV film)
1954 The Runaway Bus

TV seriály

1975 Hotýlek (TV seriál)
Lepší lidé (S01E01)
Poldark (TV seriál)
State of Emergency (TV seriál)
1974 Rooms (TV seriál)
1973 Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
The Befrienders (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
Justice (TV seriál)
Owen, M.D. (TV seriál)
1970 Albert and Victoria (TV seriál)
Big Brother (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Muž odnikud (E16)
The Main Chance (TV seriál)
The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Mystery and Imagination (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Front Page Story (TV seriál)
Jury Room (TV seriál)
Poison Island (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Danger Man (TV seriál)
Detective (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
First Night (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
Our Man at St. Mark's (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 Great Expectations (TV seriál)
World Theatre (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1952 Three Hostages, The (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky