foto

Elisabeth Schwarzkopf

  • nar. 9.12.1915
    Jarotschin, Německá říše
  • zem. 3.8.2006 (90 let)
    Schruns, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1962 Der Rosenkavalier (TV film)
1954 Svengali
1949 Passione secondo S. Matteo
1944 Obhájce má slovo
1943 Ewige Klang, Der
Nacht ohne Abschied
1940 Das Mädchen von St. Coeur
1939 Drei Unteroffiziere

Dokumentární

1975 Arena (TV seriál)
1967 Omnibus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky