foto

Anneliese Rothenberger

  • nar. 19.6.1924
    Mannheim, Německá říše
  • zem. 24.5.2010 (85 let)
    Münsterlingen, Thurgau, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Täter auf der Spur - Puppen reden nicht, Dem (TV film)
1969 Zauber der Melodie (TV film)
1967 Die Entführung aus dem Serail (TV film)
1962 Rosenkavalier, Der (TV film)
1956 Meine Schwester und ich (TV film)
1955 Oh... Rosalinda!!
Premiere im Metropol (TV film)
1954 Clivia
1952 Der Bunte Traum
1951 Die verschleierte Maja

TV seriály

1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der Kunstfehler (S01E10)
1967 Dem Täter auf der Spur (TV seriál)

Dokumentární

2009 Robert Stolz - Musik der Versöhnung (TV film)
1970 Treffpunkte (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Die Traumschiff-Gala (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
1985 Melodien für Millionen (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1975 Treffpunkt Herz (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)
1970 Drei mal neun (TV pořad)
ZDF Werkstatt (TV pořad)
1969 Peter Alexander präsentiert Spezialitäten (TV pořad)
1964 Die Drehscheibe (TV pořad)
Goldene Schuß, Der (TV pořad)
Vergißmeinnicht (TV pořad)
1954 Sterne und Sternchen am Schlagerhimmel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky