foto

Nikolaj Ivanov

  • nar. 6.3.1980 (41 let)
    Temirtau, Kazachstán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ljubov i němnožko plombira (TV film)
Marusja (TV film)
2018 Kem my ně staněm (TV film)
Rokovoje SMS (TV film)
2015 Prostiť za vsjo (TV film)
2014 Úžeh
2008 Děduška v podarok
2005 Krasnoje něbo. Černyj sněg
Sobaka Pavlova

TV seriály

2019 Někrasivaja podružka (TV seriál)
2018 Gadalka (TV seriál)
Něraskrytyj talant 2 (TV seriál)
Něraskrytyj talant 3 (TV seriál)
Ženskaja versija. Děduškina vnučka (TV seriál)
2017 Komanda B (TV seriál)
2016 Něraskrytyj talant (TV seriál)
2015 25-j čas (TV seriál)
Iščejka (TV seriál)
Rožďonnaja zvezdoj (TV seriál)
2014 Cezar (TV seriál)
Taljanka (TV seriál)
Černobyl: Zona otčužděnija (TV seriál)
2013 Byvšaja žena (TV seriál)
Sviridovy (TV seriál)
2012 A u nas vo dvore... (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
2010 Vychožu těbja iskat (TV seriál)
Včera zakončilas vojna (TV seriál)
2009 Isčeznuvšije (TV seriál)
2008 Ment v zakoně (TV seriál)
Udavka dlja opera (S01E03)
Smerť špionam. Krym (TV seriál)
Tormoznoj puť (TV seriál)
2006 Pervoje pravilo korolevy (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
2002 Ubojnaja sila (TV seriál)
Princip viny (S04E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky