foto

Amelda Brown

  • nar. 1954
    Bermondsey, London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ellen (TV film)
Monochrome
2009 Harry Potter a Princ dvojí krve
2007 Psanec
2005 Hra s nevěrou
V jako Vendeta
2004 Final Quest, The (TV film)
Second Quest, The (TV film)
2002 Quest, The (TV film)
1990 Silnice Dakota
1987 Malá Dorritka
Naděje a sláva
1983 Biddy

TV seriály

2016 The Nightmare Worlds of H.G. Wells (TV seriál)
2012 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2008 Ashes to Ashes (TV seriál)
The Happy Day (S01E02)
The Fixer (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 8 (S07E08)
2005 Ponurý dům (TV seriál)
2004 Hex (TV seriál)
Slečna Marplová (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Desáté království (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Playing the Field (TV seriál)
1995 Backup (TV seriál)
Tenká modrá linie (TV seriál)
Dnešní mládež (S01E06)
1994 Chandler & Co (TV seriál)
Class Act (TV seriál)
Pie in the Sky (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1991 Shrinks (TV seriál)
1989 Capital City (TV seriál)
1988 Rainbow, The (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Modrá karbunkule (S01E07)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace