foto

Iain Cuthbertson

  • nar. 4.1.1930
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 4.9.2009 (79 let)
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Sinatra
1998 Já jsem Tichborne
1997 Painted Lady (TV film)
1994 Chasing the Deer
Headhunters (TV film)
1992 Vina (TV film)
1991 Dej mu to
1989 Aféra Profumo
Justice Game, The (TV film)
1988 Gorily v mlze
1987 Venus de Milo Instead, The (TV film)
1985 Assam Garden, The
Off Peak (TV film)
1984 Hrdinové (TV film)
John Wycliffe: The Morning Star
1979 Mourning Brooch, The (TV film)
1976 Caesar and Cleopatra (TV film)
1972 Pás cudnosti
Stone Tape, The (TV film)
1970 Railway Children, The

TV seriály

1999 Brotherly Love (TV seriál)
1995 Oliver's Travels (TV seriál)
Plešoun (TV seriál)
1994 Malý bílý koníček (TV seriál)
Seaforth (TV seriál)
Tales of Para Handy, The (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
Hard Cases (TV seriál)
Rab C. Nesbitt (TV seriál)
1987 A Perfect Spy (TV seriál)
Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
First Among Equals (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
Super Gran (TV seriál)
The Stamp of Greatness (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
We, the Accused (TV seriál)
1979 Charles Endell, Esq (TV seriál)
Danger UXB (TV seriál)
Dostihy (TV seriál)
Minder (TV seriál)
1978 The Standard (TV seriál)
The Voyage of Charles Darwin (TV seriál)
1977 Children of the Stones (TV seriál)
The Sunday Drama (TV seriál)
Neskutečné historky (TV seriál)
Vražda na zámku Moorstones (S01E04)
1976 Ghosts of Motley Hall, The (TV seriál)
The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1975 Survivors (TV seriál)
1974 The Pallisers (TV seriál)
1973 Scotch on the Rocks (TV seriál)
Sutherland's Law (TV seriál)
1972 Arthur of the Britons (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
Tom Brown's Schooldays (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
1968 The Borderers (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

2007 Ribos File, The - a.z.
2000 I Love a 1970's Christmas (TV film) - a.z.
1964 Horizon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace