foto

Minami Takajama

  • nar. 5.5.1964 (55 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Meitantei Conan: Kara kurenai no Love Letter
2016 Danganronpa 3: The End of Kibogamine Gakuen – Kibóhen (TV film)
Meitantei Conan: Džunkoku no nightmare
2015 Meitantei Conan: Episode one – Čiisaku natta meitantei (TV film)
Meitantei Konan: Góka no himawari
2014 Edogawa Conan šissó džiken: Šidžó saiaku no fucukakan (TV film)
Meitantei Konan: Idžigen no Sniper
Rakuen cuihó: Expelled from Paradise
2013 Little Witch Academia
Lupin sansei vs. Meitantei Conan The Movie
Meitantei Conan: Zekkai no Private Eye
2012 Meitantei Conan Bonus File: Fantasista no Hana
Meitantei Conan: Excalibur no kiseki
2011 Gekidžóban anime Nintama Rantaró: Nindžucu gakuen zenin šucudó! no dan
Meitantei Conan Magic File 2011: Niigata – Tokio omijage Capriccio
Meitantei Conan: Činmoku no Quarter
Tales of Symphonia: The Animation – Sekai tógó hen
2010 Kidó senši Gundam 00 Special Edition III: Return the World
Meitantei Conan Magic File 4: Ósaka okonomijaki Odyssey
Tales of Symphonia: The Animation – Tethe'alla Hen
2009 Kidó senši Gundam 00 Special Edition I: Celestial Being
Kidó senši Gundam 00 Special Edition II: End of World
Lupin sansei vs Meitantei Conan (TV film)
Meitantei Conan Magic File 3: Šin'iči to Ran – Mahjong Pai to Tanabata no omoide
Meitantei Conan: Šikkoku no cuisekiša
2008 Gekidžóban Gegege no Kitaró: Nippon bakurecu!!
Megumi
Meitantei Conan: Džošikósei tantei Suzuki Sonoko no džikenbo
Meitantei Conan: Senricu no Full Score
2007 Cubasa Tokio Revelations
Meitantei Conan: Agasa-sensei no čósendžó! Agasa vs Conan & Šónen tanteidan
Nezumi monogatari: George to Gerald no bóken
2006 Meitantei Conan: Kieta daija o oe! Conan & Heidži VS Kid!
Meitantei Conan: Kudo Shinichi he no Chosenjo (TV film)
Meitantei Conan: Tantei-tači no requiem
2005 Meitantei Conan: Hjóteki wa kogoro! Šónen tanteidan Maruhi čósa
2004 Meitantei Conan: Conan to Kid to Crystal Mother
Meitantei Conan: Gin'joku no Magician
2003 Meitantei Conan: Conan to Heidži to kieta šónen
Meitantei Conan: Meikjú no Crossroad
2002 Eččan no Sensó
Meitantei Conan: Baker Street no bórei
Meitantei Conan: Rokudžúnin no jógiša!?
2001 Arete hime
Meitantei Conan: Tengoku e no Count Down
2000 Escaflowne
Meitantei Conan: Conan vs Kid vs Jaiba
Meitantei Conan: Hitomi no naka no ansacuša
One Piece: Luffy Rakka! Hikyō umi no heso no daibōken (TV film)
1999 Aojama Góšó tanpenšú
Aojama Góšó tanpenšú 2
Meitantei Conan: Seikimacu no madžutsuši
1998 Meitantei Conan: Džújonbanme no Target
1997 Rayearth
Sore juke! Učú senkan Jamamoto Jóko II
White Reflection
1996 Eiga Nintama Rantaró
Kakugo no susume
Lupin sansei: Dead or Alive
Sore juke! Učú senkan Jamamoto Jóko
1995 Gekidžóban Slayers
Zukkoke sanningumi: Kusunoki jašiki no Guruguru-sama (TV film)
1994 Guskó Budori no denki
Hello Kitty no Alps no šódžo Heidi II: Klara to no deai
Ranma 1/2: Čó musabecu Kessen! Ranma team VS Densecu no hó'ó
1993 Hello Kitty no Alps no šódžo Heidi
Ningyo no kizu
The Hakkenden: Šin šó
1992 Gendži
Kaze no tairiku
Mumínci ve filmu: Kometa se blíží
Ranma ½: Kessen Tōgenkyō! Hanayome o torimodose!!
Čibi neko Tom no daibóken: Čikjú o sukue! Nakamatači (TV film)
Šika to Kanta
1991 Hotaru kagajaku
Magical Tarurúto-kun: Moeru! Júdžó no mahó taisen
Ningjo no mori
Ranma ½: Chūgoku Nekonron daikessen! Okite yaburi no gekitō hen!!
Slow Step
Šónen Ašibe OVA
1990 Lightning Trap: Leina & Laika
Noobow: Kieta Medal
Project A-Ko: Battle 1 - Grey Side
Project A-Ko: Battle 2 - Blue Side
Sol Bianca
1989 Doručovací služba čarodějky Kiki
Explorer Woman Ray
Makarjúdo
1988 1999 - Nen no natsu yasumi

TV seriály

2019 Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 946 (E946)
Epizoda 945 (E945)
Epizoda 944 (E944)
další epizody (20)
2018 Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 926 (E926)
Epizoda 925 (E925)
Epizoda 924 (E924)
další epizody (40)
2017 Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 886 (E886)
Epizoda 885 (E885)
Epizoda 884 (E884)
další epizody (42)
2016 Boku dake ga inai mači (TV seriál)
Takaramono (E12)
Mirai (E11)
Kanki (E10)
další epizody (12)
Danganronpa 3: The End of Kibógamine gakuen: Mirai hen (TV seriál)
Danganronpa 3: The End of Kibógamine gakuen: Zecubó hen (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 844 (E844)
Epizoda 843 (E843)
Epizoda 842 (E842)
další epizody (41)
2015 One Punch Man (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 803 (E803)
Epizoda 802 (E802)
Epizoda 801 (E801)
další epizody (41)
2014 Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 762 (E762)
Epizoda 761 (E761)
Epizoda 760 (E760)
další epizody (39)
2013 Šingeki no kjodžin (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 723 (E723)
Epizoda 722 (E722)
Epizoda 721 (E721)
další epizody (43)
2012 Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 680 (E680)
Epizoda 679 (E679)
Epizoda 678 (E678)
další epizody (39)
2011 Dantalian no šoka (TV seriál)
Senki zeššó Symphogear (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 641 (E641)
Epizoda 640 (E640)
Epizoda 639 (E639)
další epizody (40)
2010 Magic Kaito (TV seriál)
Pokémon: Black and White (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 601 (E601)
Epizoda 600 (E600)
Epizoda 599 (E599)
další epizody (40)
2009 Fullmetal Alchemist: Bratrství (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 561 (E561)
Epizoda 560 (E560)
Epizoda 559 (E559)
další epizody (41)
2008 Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 520 (E520)
Epizoda 519 (E519)
Epizoda 518 (E518)
další epizody (30)
2007 Claymore (TV seriál)
Gegege no Kitaró (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 490 (E490)
Epizoda 489 (E489)
Epizoda 488 (E488)
další epizody (31)
2006 Ayakashi Ayashi (TV seriál)
D.Gray-man (TV seriál)
Džúósei (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 459 (E459)
Epizoda 458 (E458)
Epizoda 457 (E457)
další epizody (35)
2005 Akuei to Gaččinpo: Tenkomori (TV seriál)
Doraemon (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 424 (E424)
Epizoda 423 (E423)
Epizoda 422 (E422)
další epizody (41)
2004 Kjó kara maó! (TV seriál)
Maria-sama ga miteru (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 383 (E383)
Epizoda 382 (E382)
Epizoda 381 (E381)
další epizody (39)
2003 Takahaši Rumiko gekidžó (TV seriál)
Takahaši Rumiko gekidžó: Ningjo no mori (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 344 (E344)
Epizoda 343 (E343)
Epizoda 342 (E342)
další epizody (41)
2002 .hack//SIGN (TV seriál)
Kókaku kidótai: Stand Alone Complex (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 303 (E303)
Epizoda 302 (E302)
Epizoda 301 (E301)
další epizody (41)
2001 Král Šamanů (TV seriál)
Mahó senši Louie (TV seriál)
Project ARMS (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 262 (E262)
Epizoda 261 (E261)
Epizoda 260 (E260)
další epizody (44)
2000 Džinzó ningen Kikaider: The Animation (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 218 (E218)
Epizoda 217 (E217)
Epizoda 216 (E216)
další epizody (45)
1999 Džibaku-kun: Twelve World Story (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Epizoda 173 (E173)
Epizoda 172 (E172)
Epizoda 171 (E171)
další epizody (45)
1998 Gasaraki (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Meitōgeika Satsujin Jiken (Kōhen) (E99)
Meitōgeika Satsujin Jiken (Zenpen) (E98)
Wakare no Wain Satsujin Jiken (E97)
další epizody (43)
1997 AIKa (TV seriál)
Kenpú denki Berserk (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
Detektiv Conan (TV seriál)
Sukii Rojji Satsujin Jiken (Kōhen) (E85)
Sukii Rojji Satsujin Jiken (Zenpen) (E84)
Sōgōbyōin Satsujin Jiken (E83)
další epizody (43)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Karaoke Bokkusu Satsujin Jiken (E42)
Yūshōki Kirisaki Jiken (E41)
Shisanka Reijō Satsujin Jiken (Kōhen) (E40)
další epizody (42)
Kodomo no omoča (TV seriál)
Midori no Makibaó (TV seriál)
Tenkú no Escaflowne (TV seriál)
1995 Bišódžo senši Sailor Moon Super S (TV seriál)
Dokkan! Robotendon (TV seriál)
Kišin dódži Zenki (TV seriál)
Ninkú (TV seriál)
1994 Bišódžo senši Sailor Moon S (TV seriál)
Karaoke senši Mike Džiró (TV seriál)
Mahó kiši Rayearth (TV seriál)
1993 Ken'jú densecu Jaiba (TV seriál)
1992 Cooking Papa (TV seriál)
Hime-čan no ribbon (TV seriál)
Oi! Rjóma (TV seriál)
Čirorin mura monogatari (TV seriál)
1991 Oh! My Konbu (TV seriál)
1990 Bóken! Iczer-3 (TV seriál)
Mahó no Angel Sweet Mint (TV seriál)
Mumínci (TV seriál)
1989 Ahiru no Quack (TV seriál)
Ranma 1/2: Nettó hen (TV seriál)
Ranma ½ (TV seriál)
1987 City Hunter (TV seriál)
Mister Adžikko (TV seriál)
1979 Doraemon (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Jú jú hakušo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace