foto

Julia Lockwood

  • nar. 23.8.1941
    Bournemouth, Dorset, Anglie, Velká Británie
  • zem. 24.3.2019 (77 let)
    Taunton, Somerset, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1959 Please Turn Over
1958 The Solitary Child
1956 Call It a Day (TV film)
My Teenage Daughter
1955 Flying Eye, The
1947 Hladový vrch

TV seriály

1966 The Spies (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
The Six Proud Walkers (TV seriál)
1961 Playdate (TV seriál)
1959 Don't Tell Father (TV seriál)
Interpol Calling (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 The Royalty (TV seriál)

Host

TV pořady

1959 Juke Box Jury (TV pořad)
1957 Salute to Show Business (TV pořad)
1956 Alan Melville Takes You from A-Z (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky