foto

Käthe Reichel

  • nar. 3.3.1926
    Berlín, Německá říše
  • zem. 19.10.2012 (86 let)
    Buckow, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Faust Sonnengesang - vyp.
1992 Die Spur des Bernsteinzimmers
1991 Der zerbrochne Krug (TV film)
Farssmann oder Zu Fuss in die Sackgasse
Zwischen Pankow und Zehlendorf
1990 Der zerbrochne Krug (TV film)
Florian
Wie ein Vogel im Schwarm (TV film)
1988 Die Weihnachtsgans Auguste (TV film)
Pestalozziho hora
Polizeiruf 110 - Eifersucht (TV film)
1985 Besuch bei Van Gogh
Friedhelms Geburtstag und andere Geschichten (TV film)
Schimmelreiter, Der (TV film)
1984 Die Witwe Capet (TV film)
Lékařky
Polizeiruf 110 - Das vergessene Labor (TV film)
1982 Das Graupenschloß (TV film)
Wenn ich dich nicht hätte (TV film)
1981 Polizeiruf 110 - Alptraum (TV film)
Pugowitza
1980 Glück im Hinterhaus
Jadup und Boel
Levins Mühle
Muhme Mehle (TV film)
Snoubenka
U temného moře na temném pobřeží (TV film)
1979 Stýna (TV film)
1978 Fleur Lafontaine
Rotschlipse (TV film)
Zünd an, es kommt die Feuerwehr
1976 Die Forelle (TV film)
Licht auf dem Galgen, Das
1975 Heute ist Freitag (TV film)
Mein lieber Mann und ich (TV film)
1974 Johannes Kepler
1973 Legenda o Pavlovi a Pavle
1972 Leichensache Zernik
1971 Mein lieber Robinson
Männer ohne Bart
1969 Chytrost nejsou žádné čáry
Mlhavá noc
1963 Heiraten ist immer ein Risiko (TV film)
1958 Die Feststellung
Kaukasische Kreidekreis, Der (TV film)
1951 Zásnuby s Corinnou

TV seriály

2001 40. okrsek (TV seriál)
1998 Der Laden (TV seriál)
1982 Spuk im Hochhaus (TV seriál)
1979 Strašidla pod čertovým kolem (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1976 Daniel Druskat (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1982 Die fidele Bäckerin

Divadelní záznam

1975 Juno und der Pfau (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky