foto

Michaela Vítková

  • nar. 7.11.1949 (68 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Klauni a vlastenci (TV film)
1988 Anděl svádí ďábla
1981 Buldoci a třešně
1977 Rusalka
1971 Romeo a Julie (TV film)
1970 Svatá hříšnice
1969 Bludiště moci (TV film)

TV seriály

2014 Až po uši (TV seriál)
1978 Pohádky z květináče (TV seriál)
1970 F. L. Věk (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace