foto

Edward Cast

  • nar. 2.3.1925
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1994
    Westminster, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Quest for Love
Rillington Place č.10
1969 Předseda
1967 Pan doktor a jeho zvířátka
1965 Mahapurush
1964 Seventy Deadly Pills
1962 Dr. Crippen
1960 Linda
1959 Deadly Record
Korunní svědek
1957 Útěkář
1956 Person Unknown
Vojínův postup
1955 Ďáblové v oblacích

TV seriály

1985 Screen One (TV seriál)
1984 I Thought You'd Gone (TV seriál)
1983 Nation's Health, The (TV seriál)
1977 Mr. Big (TV seriál)
1974 Nerozluční (TV seriál)
1971 Owen, M.D. (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
1968 Strange Report (TV seriál)
1967 Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
1966 George and the Dragon (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 The Flying Swan (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
Hidden Truth, The (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Crying Down the Lane (TV seriál)
Man of the World (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
Sir Francis Drake (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
Death of a Ghost (TV seriál)
Somerset Maugham Hour (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál) - a.z.
Nick of the River (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
Sunday's Child (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
1958 Duty Bound (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Assignment Foreign Legion (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Colonel March of Scotland Yard (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky