foto

Angus Newton

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2004 King of Fridges (TV film)
2002 Ella a její matky (TV film)
O Popelce trochu jinak (TV film)
2000 Spoluvina
1998 This Could Be the Last Time (TV film)
1997 Sex & Chocolate (TV film)
1991 A Murder of Quality (TV film)
Smack and Thistle (TV film)
1989 Aféra Profumo
Danny, světový šampión (TV film)
1988 Polibek upíra
1985 Dítě snů
1983 Weather in the Streets, The (TV film)

TV seriály

2007 Foylova válka (TV seriál)
Pochmurný prosinec (S05E01)
2006 Foylova válka (TV seriál)
Invaze (S04E01)
2004 Nighty Night (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
Válka nervů (S03E04)
Francouzská finta (S03E01)
1996 Crow Road, The (TV seriál)
1995 Resort to Murder (TV seriál)
1994 Dwelling Place, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace