foto

Anthony Baird

  • nar. 11.12.1920
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 27.8.1995 (74 let)
    Westminster, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Braxton
Gepard
1966 Vánoční překvapení
1965 Agent Palmer: Případ Ipcress
1964 Carry On Spying
Devil Doll
1963 Echo of Diana
1962 Postman's Knock
1960 Ďábelský klub
1957 The Counterfeit Plan
1956 Cloak Without Dagger
1955 Passport to Treason
1947 Hangman Waits, The
1945 Přízraky noci

TV seriály

1981 Flame Trees of Thika, The (TV seriál)
1978 Strangers (TV seriál)
1976 Clayhanger (TV seriál)
1970 Queenie's Castle (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Sentimentální cesta (E04)
1969 Special Branch (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 The First Lady (TV seriál)
1967 The Revenue Men (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
The Likely Lads (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Valiant Varneys, The (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1958 Big Guns (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
1955 Sailor of Fortune (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky