foto

John Stone

  • nar. 26.5.1924
    Cardiff, Wales, Velká Británie
  • zem. 2007

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Merlin
1985 My Brother Jonathan (TV film)
1971 Assault
1967 Něžné pohlaví
Žiješ jenom dvakrát
1966 Lucy in London (TV film)
1961 The Frightened City
1958 Moment of Indiscretion
1957 Operation Murder
Three Sundays to Live
1956 Reach for the Sky
X the Unknown
1954 The Right Person (TV film)
1949 The Bad Lord Byron
1948 Colonel Bogey
My Brother's Keeper
The Blind Goddess
The Weaker Sex
1947 Dokonalý zločin
Jak se lidé žení
1946 Night Boat to Dublin
1945 Johnny Frenchman

TV seriály

1989 Hercule Poirot (TV seriál)
1986 Strike It Rich! (TV seriál)
1980 Flesh and Blood (TV seriál)
1978 Accident (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
1973 Warship (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1971 The Persuaders! (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
1968 The Borderers (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Cluff (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
The Pursuers (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
Solo for Canary (TV seriál)
1957 Destination Downing Street (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
White Hunter (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
Quatermass II (TV seriál)
1954 Fabian of the Yard (TV seriál)
The Vise (TV seriál)
1953 The Quatermass Experiment (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace