foto

Raúl Meraz

  • nar. 13.3.1927
    Mexico City, Mexiko
  • zem. 20.4.1996 (69 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Infamia
1990 Aduanal, El
1989 La diosa del puerto
1987 Muerte de el federal de camiones
Ser charro es ser Mexicano
1985 Cementerio del terror
Narco terror
1983 Hombre llamado el diablo, Un
1981 Lagunilla, mi barrio
1980 Como perros rabiosos
1978 Los hijos del diablo
Ratas del asfalto
1976 Chicano
1975 La presidenta municipal
1972 Hoy he sońado con Dios
Pobre, pero honrada!
1971 Corrompidos, Los
Más allá de la violencia
Trampa para una niña
1970 Captura de Gabino Barrera, La
Rubí
1969 La gran aventura
Modisto de señoras
Mujeres de medianoche
1968 Desnudarse y morir
Puerta y la mujer del carnicero, La
1967 Detectives o ladrones..?
El pistolero desconocido
Ojo de vidrio, El
Seis días para morir
Vuelta del Mexicano, La
1966 La Valentina
1965 El anónimo
El dinamitero
Mexicano, El
1962 Extra, El
La pantera de Monte Escondido
Pilotos de la muerte
1961 Los encapuchados del infierno
Mujeres engañadas
Un par... a todo dar
1960 Bala perdida
1959 Flor de canela
Gutierritos
Nacida para amar
Qué noche aquella
1958 Con el dedo en el gatillo
El gran espectáculo
El vengador
El águila negra contra los diablos de la pradera
Hombre que logró ser invisible, El
La tumba
Maratón de baile
Sucedió en México
1957 Diana cazadora, La
1956 El crucifijo de piedra
Escondida, La
La faraona
Pensión de artistas
Tierra de hombres

TV seriály

1996 Canción de amor (TV seriál)
1994 Vuelo del águila, El (TV seriál)
1993 Valentina (TV seriál)
1991 En carne propia (TV seriál)
1986 Cuna de lobos (TV seriál)
1983 Pasión de Isabela, La (TV seriál)
1981 Juegos del destino (TV seriál)
Limosna de amor, Una (TV seriál)
1980 Sandra y Paulina (TV seriál)
1979 Ricos también lloran, Los (TV seriál)
1978 Viviana (TV seriál)
1977 Mexicano, El (TV seriál)
1976 Bandidos del río frío, Los (TV seriál)
1974 Marina (TV seriál)
1971 Amor tiene cara de mujer, El (TV seriál)
1968 Caudillos, Los (TV seriál)
Mariana (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace