foto

Andre Charisse

  • nar. 6.6.1910
    Paris, Francie
  • zem. 25.8.2004 (94 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Návrat Růžového pantera
1970 There's a Girl in My Soup
1965 Return from the Ashes
1964 Perný den
1963 Srdečné pozdravy z Ruska
1962 Time to Remember
1960 A Circle Of Deception
Suspect
Two Wives at One Wedding
1959 Idol on Parade
1952 Light Touch, The
1951 Američan v Paříži
Královská svatba
No Questions Asked
Rich, Young and Pretty
Target Unknown
1950 A Life of Her Own
Under My Skin
1949 Madame Bovary

TV seriály

1973 Armchair Cinema (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
1967 Uncle Charles (TV seriál)
1966 The Liars (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
1963 The Plane Makers (TV seriál)
The Sentimental Agent (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Harpers West One (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
Man From Interpol (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
The Roving Reasons (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1957 Destination Downing Street (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Assignment Foreign Legion (TV seriál)
The Buccaneers (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
London Playhouse (TV seriál)

Host

TV pořady

1956 Spectacular (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace