foto

Anatolij Golub

  • nar. 20.2.1967 (53 let)
    Rakov, Minská oblast, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Skazki Rubljovskogo lesa (TV film)
Ženščiny (TV film)
2017 Děvuška s glazami cveta něba (TV film)
2016 Opjať zamuž (TV film)
Zlaja suďba (TV film)
2015 Prostiť za vsjo (TV film)
The Code of Cain
2014 Bělyje rosy. Vozvraščenije
2013 Buduščeje soveršennoje (TV film)
2012 Jabločnyj spas (TV film)
Klubničnyj raj (TV film)
Rasskazy
Rusalka (TV film)
2010 Oko za oko (TV film)
2007 Iděalnaja žena (TV film)
2006 Únik z kruhu
2005 Něčajannaja radosť (TV film)
2001 Povodyr
2000 24 časa
1989 Ně pokidaj... (TV film)

TV seriály

2020 Děd Morozov (TV seriál)
Kaťa i Blek (TV seriál)
2019 Ni šagu nazad! (TV seriál)
Otčim (TV seriál)
Počti semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Silnaja slabaja ženščina (TV seriál)
Svoja zemlja (TV seriál)
2018 Doktor Ulitka (TV seriál)
Galina (TV seriál)
Marusja (TV seriál)
2017 Akušerka (TV seriál)
Cvet speloj višni (TV seriál)
Parfjumerša 2 (TV seriál)
Parfjumerša 3 (TV seriál)
2016 Kuba (TV seriál)
Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
Něraskrytyj talant (TV seriál)
Prošu poveriť mně na slovo (TV seriál)
2015 Anna (TV seriál)
Bežať nelzja pogibnuť (TV seriál)
Farca (TV seriál)
Koroleva krasoty (TV seriál)
Krasnaja koroleva (TV seriál)
Na dalněj zastave (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
Potomu čto ljublju (TV seriál)
2014 Dobroje imja (TV seriál)
Staršaja doč (TV seriál)
Trjukač (TV seriál)
Uchoďaščaja natura (TV seriál)
Volčje solnce (TV seriál)
Vračicha (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Igra na čužom pole (S08E01)
2013 Gorodskije špiony (TV seriál)
Kljaňomsja zaščiščať (TV seriál)
Ona ně mogla inače (TV seriál)
Parfjumerša (TV seriál)
Pervaja ljubov (TV seriál)
Pod znakom luny (TV seriál)
Privet ot Kaťuši (TV seriál)
Sledovatěl Protasov (TV seriál)
Mesto prestuplenija (E01)
Verni meňa (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 3 (TV seriál)
2012 Belyje volki (TV seriál)
Ně uchodi (TV seriál)
Obratnaja storona Luny (TV seriál)
Odnoljuby (TV seriál)
Polosatoje sčasťje (TV seriál)
Smerť špionam. Lisja nora (TV seriál)
Zonnentau (TV seriál)
2011 Komanda 8 (TV seriál)
Navigator (TV seriál)
Drama na ochotě (E12)
Ně žaleju, ně zovu, ně plaču (TV seriál)
Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Zvezda šansona (S01E36)
2010 Gadanije pri svečach (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Rozovyj zajac (S02E08)
2009 Sjomin (TV seriál)
Sud (TV seriál)
K voprosu o transplantologii (E17)
Zastava Žilina (TV seriál)
2006 Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
Vyzov (TV seriál)
Predskazanije (S02E01)
2005 Kamenskaja (TV seriál)
Dvojnik (S04E03)
2004 Karusel (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Zvězdočet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky