foto

Rick Martin

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Snowcoming (TV film)
2017 A Royal New Year's Eve (TV film)
Love at First Bark (TV film)
The Birthday Wish (TV film)
2016 Cradle of Lies
Hearts of Spring (TV film)
2015 'Tis the Season for Love (TV film)
Harvest Moon (TV film)
Her Infidelity
2014 A Cookie Cutter Christmas (TV film)
Papíroví andílci (TV film)
2012 Abducted: The Carlina White Story (TV film)
2011 Hangár 14
Zabiják z dálnice I-5 (TV film)
2007 The Bad Son (TV film)
2000 G-Saviour (TV film)
1999 Konec léta (TV film)
1998 Netvor (TV film)
Útěk (TV film)
1994 Abducted II: The Reunion
Frostfire (TV film)
Když spravedlnost spí (TV film)
1993 Whose Child Is This? The War for Baby Jessica (TV film)
1992 City Boy (TV film)
1990 Cokoli za přežití (TV film)

TV seriály

2017 Somewhere Between (TV seriál)
2013 Cedar Cove (TV seriál)
2012 Arctic Air (TV seriál)
2011 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Epilog (S02E18)
Lov (S02E16)
Spojenectví (S02E13)
další epizody (4)
2010 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Pokus a omyl (S02E06)
Následky (S02E02)
Vpád, část druhá (S01E20)
další epizody (6)
2009 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Život (S01E09)
Světlo (S01E05)
Temnota (S01E04)
další epizody (4)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Nepřítel před branami (S05E20)
2008 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Nákaza (S05E17)
Návrat marnotratného syna (S05E14)
Ztracený kmen (S05E11)
další epizody (9)
2007 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Smrtící spirála (S04E10)
Unášeni proudem (S04E01)
Hvězdná brána (TV seriál)
Panství (S10E19)
Padouchové (S10E16)
Maskování (S10E14)
2006 Hvězdná brána (TV seriál)
Výprava, část první (S10E10)
Ba'alovy klony (S10E04)
Z masa a kostí (S10E01)
další epizody (6)
2005 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Dar (S01E17)
Hvězdná brána (TV seriál)
Návrat vysloužilého boha (S09E07)
Počátek (S09E03)
Avalon, část první (S09E01)
další epizody (6)
2004 Hvězdná brána (TV seriál)
Oběti (S08E09)
Ve jménu víry (S08E05)
Karanténa (S08E03)
další epizody (7)
2003 Hvězdná brána (TV seriál)
Právo na zrození (S07E10)
Vesmírný závod (S07E08)
Revidování (S07E05)
další epizody (8)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Lék (S06E10)
Stínohra (S06E07)
Kobka (S06E06)
další epizody (7)
2001 Hvězdná brána (TV seriál)
Zoufalé řešení (S05E11)
V hrobce (S05E08)
Rudé nebe (S05E05)
další epizody (7)
2000 Call of the Wild (TV seriál)
Luchadores, Los (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Hadí zášť (S04E14)
Pod povrchem (S04E10)
Vodní brána (S04E07)
další epizody (8)
1999 Hvězdná brána (TV seriál)
Minulost a přítomnost (S03E11)
Démoni (S03E08)
Zrychlené učení (S03E05)
další epizody (4)
1998 First Wave (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Slyším váš hovor (S02E04)
Krátká cesta v čase (S02E01)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Poselství (S01E17)
Schopnost slitovat se (S01E13)
Změna (S01E12)
další epizody (4)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1990 Glory Days (TV seriál)
Mom P.I. (TV seriál)
1989 MacGyver (TV seriál)
Boj o Tommyho Giordana (S04E11)
Vražedný sen (S04E07)
1988 MacGyver (TV seriál)
Závodní dráha (S04E05)
Pokrevní bratři (S04E02)
1972 The Beachcombers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace