foto

Mark D. Espinoza

  • nar. 24.6.1960 (57 let)
    Beaumont, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Gutshot Straight
2009 Gerald
2008 Days of Wrath
2001 V tajných službách (TV film)
1999 Pokrevní bratři
1995 Terror in the Shadows (TV film)
1993 Uprchlík

TV seriály

2017 Sweet/Vicious (TV seriál)
An Innocent Man (E09)
Fearless (E06)
2016 Tajnosti a lži (TV seriál)
The Statement (S02E07)
2015 The Carmichael Show (TV seriál)
2014 Inteligence (TV seriál)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
Skandál (TV seriál)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Something Old, Something New (S04E20)
2010 Famílie (TV seriál)
Outlaw (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Domina vždy plácne dvakrát (S02E16)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
2008 Gemini Division (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
2007 Big Shots (TV seriál)
Za svitu měsíce (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Spor o kosti (S02E10)
2004 Dr. House (TV seriál)
2003 Karen Sisco (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Sofia Lopez (S01E04)
The Lyon's Den (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Fastlane (TV seriál)
For the People (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1998 Trinity (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
JAG (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

1996 E! přináší pravdivý příběh z Hollywoodu (TV seriál)

TV pořady

1996 Latino Laugh Festival (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace