foto

Herman F. Zimmerman

  • nar. 19.4.1935 (82 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2002 Star Trek X: Nemesis
1998 Star Trek IX: Vzpoura
Star Trek World Tour
1996 Star Trek VIII: První kontakt
1994 Star Trek VII: Generace
1991 Star Trek VI: Neobjevená země
Šťastné a veselé
1989 Star Trek V: Nejzazší hranice
1986 Ztřeštěné léto
1985 Radši umřít

TV seriály

2005 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Toto jsou cesty... (S04E22)
Terra Jedna (S04E21)
Přízraky (S04E20)
další epizody (13)
2004 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Kir'Shara (S04E09)
Probuzení (S04E08)
Výheň (S04E07)
další epizody (21)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Říše vyvolených (S03E12)
Laboratoř v Carpenter Street (S03E11)
Symbiont (S03E10)
další epizody (26)
2002 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Na obslužné lávce (S02E12)
Cenný náklad (S02E11)
Pára nad hrncem (S02E10)
další epizody (27)
2001 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Studená fronta (S01E10)
Dítě štěstěny (S01E09)
Civilizace (S01E08)
další epizody (10)
1999 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Co po sobě zanecháš (S07E25)
Váleční psi (S07E24)
Extrémní opatření (S07E23)
další epizody (15)
1998 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Je to jen papírový měsíc (S07E10)
Úmluva (S07E09)
V obležení na AR-558 (S07E08)
další epizody (27)
1997 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Statistická pravděpodobnost (S06E09)
Vzkříšení (S06E08)
Jste srdečně zváni... (S06E07)
další epizody (25)
1996 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Blouznění (S05E10)
Kompromisy (S05E09)
Ozvěny minulosti (S05E08)
další epizody (26)
1995 Legend (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Tajný agent Bashir (S04E09)
Meč Kahlessův (S04E08)
Zelení mužíčci (S04E07)
další epizody (25)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Okouzlení (S03E10)
Defiant (S03E09)
Meridian (S03E08)
další epizody (26)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Útočiště (S02E10)
Druhý pohled (S02E09)
Nutné zlo (S02E08)
další epizody (29)
1990 Ferris Bueller (TV seriál)
1988 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Neutrální zóna (S01E25)
Spiknutí (S01E24)
Setkání v Paříži (S01E23)
další epizody (15)
1987 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Oáza (S01E10)
Hra na schovávanou (S01E09)
Bitva (S01E08)
další epizody (10)
1986 Ellen Burstyn Show, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace