foto

Christine Thomson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2015 Diablo
Labutí píseň (TV film)
2011 Angels Crest
The Truth Below
2010 The 19th Wife (TV film)
2009 Detektivní dovolená (TV film)
Santova dcera 2: Nejisté Vánoce (TV film)
2008 Boj o moc (TV film)
Snow 2: Brain Freeze (TV film)
2007 Scar
Snowglobe (TV film)
Vánoční únos (TV film)
Ztraceni v horách (TV film)
2006 Náhodný svědek (TV film)
Ron Clark Story, The (TV film)
Santa Baby (TV film)
2005 Lži mé matky (TV film)
2004 Chasing Freedom (TV film)
Rodinné hříchy (TV film)
2003 Vzplanout: Příběh Roberta Wrighta (TV film)
2002 Jak jsem se protloukal (TV film)
2000 Trial by Fire (TV film)
1998 HeartBeat: Changing Places
Pes zabiják (TV film)

TV seriály

2009 Wild Roses (TV seriál)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
2004 Zimní ráj (TV seriál)
1993 Madison (TV seriál)
1992 North of 60 (TV seriál)
1991 Northwood (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace