foto

Christine Thomson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Santovy boty (TV film)
2015 Diablo
Labutí píseň (TV film)
2011 Angels Crest
The Truth Below
2010 The 19th Wife (TV film)
2009 Detektivní dovolená (TV film)
Santova dcera 2: Nejisté Vánoce (TV film)
2008 Boj o moc (TV film)
Snow 2: Brain Freeze (TV film)
2007 Scar
Snowglobe (TV film)
Vánoční únos (TV film)
Ztraceni v horách (TV film)
2006 Náhodný svědek (TV film)
Santa Baby (TV film)
The Ron Clark Story (TV film)
2005 Lži mé matky (TV film)
2004 Chasing Freedom (TV film)
Rodinné hříchy (TV film)
2003 Vzplanout: Příběh Roberta Wrighta (TV film)
2002 Jak jsem se protloukal (TV film)
2000 Trial by Fire (TV film)
1998 HeartBeat: Changing Places
Pes zabiják (TV film)

TV seriály

2020 The Astronauts (TV seriál)
Day 33 (E05)
Day 21 (E04)
Day 3 (E03)
další epizody (5)
Sacred Lies (TV seriál)
Chapter Ten: With the Dancing Lions (S02E10)
Chapter Nine: Bloodline (S02E09)
Chapter Eight: Dark Knights (S02E08)
další epizody (10)
2019 Ztraceni ve vesmíru (TV seriál)
Devadesát sedm (S02E10)
Skořápky (S02E09)
Neznámo (S02E08)
další epizody (10)
2009 Wild Roses (TV seriál)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
Coming Home (S01E01)
2004 Zimní ráj (TV seriál)
1993 Madison (TV seriál)
1992 North of 60 (TV seriál)
1991 Northwood (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky