foto

Charles Knode

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2000 Don Quijote (TV film)
1999 Alenka v říši divů (TV film)
Vánoční koleda (TV film)
1998 Francouzova zátoka (TV film)
1997 Odysseus (TV film)
1995 Statečné srdce
1992 1492: Dobytí ráje
1990 Ten, kdo stvořil špióna (TV film)
1989 Bílé období sucha
1987 Love Potion
1985 Legenda
1983 Nikdy neříkej nikdy
1982 Blade Runner
1981 Death in Venice (TV film)
1979 Život Briana
1978 Pes baskervillský
1977 Žvahlav
1968 Three Princess, The (TV film)

TV seriály

2002 Dinotopie (TV seriál)
Dinotopie (TV seriál)
1972 War and Peace (TV seriál)
1971 Sense and Sensibility (TV seriál)
1969 W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 The Jazz Age (TV seriál)
1967 Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace