foto

Eric Weiler

  • nar. 27.1.1966 (51 let)
    Teaneck, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Hangman
2013 Zombieland (TV film)
2010 Vezmi si mě (TV film)
2007 Bláznivej tábor
Poslední hřích
Spasení Sarah Cainové
Three Days to Vegas
2006 Rande naslepo
Tajemství loňského léta 3
2005 Alien Express (TV film)
McBride: To je vražda, madam (TV film)
McBride: Vražda po půlnoci (TV film)
McBride: Žena tří mužů (TV film)
2004 Benji 3
Nepotrestaná vražda (TV film)
Santa hledá ženu (TV film)
Svatební mrákoty (TV film)

TV seriály

2016 Feed the Beast (TV seriál)
2015 Sestřička Jackie (TV seriál)
I Say a Little Prayer (S07E12)
Vigilante Jones (S07E11)
Jackie and the Wolf (S07E10)
další epizody (12)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Párty na klíč (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
2007 Californication (TV seriál)
2006 Dexter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace