foto

Candace Cruikshank

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2014 Along Came a Nanny (TV film)
Ledová zkáza (TV film)
Zaprášená tajemství: Všechno, co se třpytí (TV film)
2003 Delikátní umění parkování
Princezna podsvětí (TV film)
2002 Carrie (TV film)
2001 Honička
Okouzlení vrahem
2000 Hayley Wagner, Star (TV film)
They Nest (TV film)
Za úsvitu (TV film)
1999 Rollercoaster

TV seriály

2018 The Order (TV seriál)
2017 Ghost Wars (TV seriál)
Death's Door (E01)
2016 Aftermath (TV seriál)
Motiv (TV seriál)
Navždy nám zůstane Oddělení vražd (S04E13)
Chronologie bolesti (S04E12)
Přirozený výběr (S04E11)
další epizody (13)
2008 Hlídka (TV seriál)
2005 Godiva's (TV seriál)
2004 Mrtví jako já (TV seriál)
Halloween (S02E15)
Pořád (S02E14)
Poslední výzva (S02E13)
další epizody (14)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (S01E14)
Prázdniny (S01E13)
Noční ptáci (S01E12)
další epizody (13)
2001 Past na ptáky (TV seriál)
SK8 (TV seriál)
1993 Madison (TV seriál)

Kameramanská filmografie

TV seriály

2004 Mrtví jako já (TV seriál)
V prach se obrátíš (S02E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace