foto

Graham Leaman

  • nar. 9.8.1920
    Wandsworth, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 14.6.1985 (64 let)
    Westminster, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Kenilworth (TV film)
1966 Člověk pro každé počasí
1961 Anna Karenina (TV film)
Court of Mystery (TV film)
1957 Ordeal by Fire (TV film)
1955 Little Red Monkey
1954 Fast and Loose

TV seriály

1979 The Omega Factor (TV seriál) - a.z.
1974 Father Brown (TV seriál)
1972 Clouds of Witness (TV seriál)
Dead of Night (TV seriál)
Spyder's Web (TV seriál)
The Befrienders (TV seriál)
1971 Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 The First Churchills (TV seriál)
1965 The Power Game (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Our Man at St. Mark's (TV seriál)
1960 Strange World of Gurney Slade, The (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
Musical Playhouse (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
World Theatre (TV seriál)
1958 Good Wives (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
Hancock's Half Hour (TV seriál)
Nom-de-Plume (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1953 Before Your Very Eyes (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)

Host

TV pořady

1955 Great Scott, It's Maynard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace