foto

Olaf Pooley

  • nar. 13.3.1914
    Parkstone, Dorset, Anglie, Velká Británie
  • zem. 14.7.2015 (101 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Pán šelem - Braxovo oko (TV film)
1994 A Summer Day's Dream (TV film)
1985 Wallenberg: A Hero's Story (TV film)
1984 Gone Are the Dayes (TV film)
1979 Atom Spies (TV film)
Charlie Muffin (TV film)
1971 Příšera z jezera
1970 Corpse, The
1969 Destiny of a Spy (TV film)
The Assassination Bureau
1962 Battleaxe, The
The Password is Courage
1960 Potopte Bismarck!
1959 Left Right and Centre
1957 Windom's Way
1956 Anastasia
The Gamma People
The Iron Petticoat
1952 Darovaný kůň
The Woman's Angle
1951 Peklo je vyprodané
1950 Highly Dangerous
She Shall Have Murder
1949 Huggetts Abroad, The
Ztracení lidé
1948 Penny and the Pownall Case

TV seriály

2000 Star Trek: Voyager (TV seriál)
V jediném okamžiku (S06E12)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
1990 TECX (TV seriál)
1989 Nightmare Classics (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1983 Mr. Smith (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1978 A Horseman Riding By (TV seriál)
The Sandbaggers (TV seriál)
1977 Marie Curie (TV seriál)
The Velvet Glove (TV seriál)
1976 Killers (TV seriál)
1974 Fall of Eagles (TV seriál)
Nerozluční (TV seriál)
1972 The Pathfinders (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
1970 Codename (TV seriál)
Culture Vultures, The (TV seriál)
Doomwatch (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Master, The (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Richard the Lionheart (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
The Roving Reasons (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Leave It to Todhunter (TV seriál)
Money Man, The (TV seriál)
1957 Television World Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
1954 Colonel March of Scotland Yard (TV seriál)
Gravelhanger (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2008 What Lies Beneath - a.z.

Scenáristická filmografie

Filmy

1970 Corpse, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace