foto

Peter Aust

  • nar. 17.3.1939
    Beuthen, Německá říše
  • zem. 26.1.1996 (56 let)
    Bad Wildungen, Hessen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Männer vom K3 - Tomskys letzte Reise, Die (TV film)
1995 Ich, der Boß (TV film)
1993 Ein Unvergeßliches Wochenende... in Venedig (TV film)
Möbius
Tatort - Berlin - beste Lage (TV film)
1992 Endstation Harembar (TV film)
1991 Das Heimweh des Walerjan Wróbel
1990 Místo činu - Mezi námi bratry (TV film)
1989 Männer vom K3 - Der Mann im Dunkeln, Die (TV film)
Tatort - Alles Theater (TV film)
1988 Rosinenbomber (TV film)
1986 Preis der Feigheit (TV film)
Tatort - Tödliche Blende (TV film)
1985 Der Schiedsrichter (TV film)
Mamas Geburtstag (TV film)
Mitläufer, Die
1984 Feuer für den großen Drachen (TV film)
1983 Für 'n Groschen Brause (TV film)
Heller Wahn
Tatort - Fluppys Masche (TV film)
1982 Barrikade, Die (TV film)
1981 Kippenberg (TV film)
1980 Regine oder Die Falle (TV film)
1979 Alles im Garten (TV film)
Das unsichtbare Visier - Insel des Todes 1 (TV film)
Das unsichtbare Visier - Insel des Todes 2 (TV film)
Ende vom Lied (TV film)
Rache des Kapitäns Mitchell, Die (TV film)
1978 Das Leben des Galileo Galilei (divadelní záznam)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Haus am Meer (TV film)
1977 Happy End (divadelní záznam)
Unverbesserliche Barbara, Die
Verfolgung (TV film)
1976 Leben und Tod König Richard III. (divadelní záznam)
1975 Am Ende der Welt
Der Staatsanwalt hat das Wort - 2,5 Karat (TV film)
Ikarus
Juno und der Pfau (divadelní záznam)
1974 Der Staatsanwalt hat das Wort - Schwester Martina (TV film)
Die Kurve (TV film)
Hausarrest (TV film)
Loutkář a čert
1973 Maria und der Paragraph (TV film)
Unterm Birnbaum
Zement (TV film)
1972 Romanze für einen Wochentag (TV film)
To je stará historie
1971 Alfa 1
1970 Das Verhör von Habana (divadelní záznam)
Doktor Sommer
1969 Ihr letztes Rendezvous (TV film)
1968 Die Toten bleiben jung
König Karl (TV film)
1967 Blaulicht - Der vierte Mann (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall der Ulmer Reichswehroffiziere (TV film)
Oma und die bösen Buben (TV film)
Zwanzig Zahnbürsten (TV film)
1966 Trick 17 B (TV film)

TV seriály

1996 Kobra 11 (TV seriál)
Samuraj (S01E08)
Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Zu Fuß und ohne Geld (TV seriál)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
1992 Felix und 2x Kuckuck (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1989 Rivalen der Rennbahn (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Turf (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1974 Die Frauen der Wardins (TV seriál)
1973 Neviditelné hledí (TV seriál)
1971 Duell zu dritt (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace