foto

Leslie Binns

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2014 Healing
2012 Last Dance
2010 Australská apokalypsa
2008 Crazy Girls Undercover (TV film)
2007 Prosincoví kluci
2005 Herkules (TV film)
2002 Sám doma 4 (TV film)
Ztraceni v poušti (TV film)
2001 Když se duchové zlobí (TV film)
Krokodýl Dundee v Los Angeles
2000 Rip Girls (TV film)
1999 Noemova archa (TV film)
1998 Moby Dick (TV film)
Ozvěna hromu (TV film)
1997 Clover (TV film)
Pohřbeni zaživa (TV film)
Robinson Crusoe
1996 An Unfinished Affair (TV film)
1995 Great Elephant Escape, The (TV film)
Stříbrná pláž (TV film)
1991 Rose Against the Odds (TV film)
1989 Kokoda Crescent
1988 Kdo s koho
Návrat ke Sněžné řece
Two Brothers Running
1987 Running from the Guns
1986 Proměna
1979 The Last of the Knucklemen
1977 High Rolling
Mango Tree, The
1976 Eliza Fraser
1973 Alvin Purple
1972 The Hands of Cormac Joyce (TV film)

TV seriály

1985 Anzacs (TV seriál)
1984 Eureka Stockade (TV seriál)
1983 Under Capricorn (TV seriál)

Dokumentární

1984 Slim Dusty Movie, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace