foto

Victor Beaumont

  • nar. 7.11.1912
    Berlin, Berlin, Německá říše
  • zem. 21.3.1977 (64 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Tod am Mississippi (TV film)
1972 Gewissensentscheidung (TV film)
1971 Pan Wonka a jeho čokoládovna
Täter auf der Spur - Flugstunde, Dem (TV film)
1970 The Kremlin Letter
1969 Destiny of a Spy (TV film)
The Assassination Bureau
1968 Kam orli nelétají
Operace Vzteklý pes
1967 The Naked Runner
1966 Quillerovo memorandum
1965 Hrdinové z Telemarku
1964 Komisař Clouseau na stopě
Master Spy
Vlak
1962 Freud - Tajná vášeň
The Password is Courage
1961 Děla z Navarone
1960 Potopte Bismarck!
Shoot to Kill
1958 Carve Her Name with Pride
I Was Monty's Double
Mark of the Phoenix
The Square Peg
1957 Mail Van Murder, The
Man from Tangier
1956 Reach for the Sky
1943 Příběh jedné z nich
Tomorrow We Live
1942 The First of the Few
The Next of Kin
Thunder Rock

TV seriály

1973 Moonbase 3 (TV seriál)
1972 Butler Parker (TV seriál)
Das Jahrhundert der Chirurgen (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
1971 Frau in Weiß, Die (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1967 Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1966 The Baron (TV seriál)
1965 Court Martial (TV seriál)
1963 Maupassant (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
1959 Interpol Calling (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Television Playwright (TV seriál)
1957 Television World Theatre (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)

Dokumentární

1975 Zwei Finger einer Hand (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace