foto

Jošinori Kobajaši

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Yonimo kimyô na monogatari: 2019 Rain Special (TV film)
2016 Dragon
2015 Kono Mystery ga Sugoi! (TV film)
Tensai Tantei Mitarai: Nankai Jiken File (TV film)
2010 Kinako: Minarai keisacuken no monogatari
2008 Esu esu
2007 Unfair: The Movie

TV seriály

2018 Čúzai keidži (TV seriál)
2016 Hacukoi geinin (TV seriál)
Yassan: tsukiji hatsu! oishii jikenbo (TV seriál)
2015 Heat (TV seriál)
2014 Chi no Wadachi (TV seriál)
Subete ga F ni Naru (TV seriál)
2013 Shomuni (TV seriál)
dinner (TV seriál)
2012 Beautiful Rain (TV seriál)
Džoi Kuraiši Šóko (TV seriál)
Higašino Keigo misuterízu (TV seriál)
Koi nante zeitaku ga wataši ni očite kuru no daróka? (TV seriál)
2011 Zôka no mitsu (TV seriál)
2010 Giruti: Akuma to keiyaku shita onna (TV seriál)
Pandora II: Kiga rettou (TV seriál)
2008 Monster Parent (TV seriál)
Pandora (TV seriál)
2007 Suwan no baka: Kozukai sanman en no koi (TV seriál)
2006 Dandori (TV seriál)
Unfair (TV seriál)
2005 Umizaru (TV seriál)
2004 Kimi ga Omoide ni Naru Mae ni (TV seriál)
Êsu wo nerae! (TV seriál)
2003 Aisuru Tame ni Aisaretai (TV seriál)
2002 Double Score (TV seriál)
2000 Koko dake no hanaši (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky