foto

Derek Aylward

  • nar. 29.10.1922
    Maidenhead, Anglie, Velká Británie
  • zem. 10.7.2005 (82 let)
    Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Playbirds, The
1977 Come Play with Me
1971 Man of Violence
1968 School for Sex
The Big Switch
1967 Stiff Upper Lip (TV film)
1965 Drahoušek
1961 Anna Karenina (TV film)
1960 House in Marsh Road, The
Soudní procesy s Oscarem Wildem
1958 The Winslow Boy (TV film)
Uncle Harry (TV film)
1955 Handcuffs, London
1954 Devil's Jest, The
John Wesley
Liebelei (TV film)
Strange Case of Blondie, The
1953 Malta Story
Operation Diplomat
1947 Blow Your Own Trumpet (TV film)
1941 Ghost of St. Michael's, The
1938 Američan v Oxfordu

TV seriály

1967 The Prisoner (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 Moonstone, The (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 Ivanhoe (TV seriál)
William Tell (TV seriál)
1957 The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
The New Adventures of Martin Kane (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
The Adventures of Sir Lancelot (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
Quatermass II (TV seriál)
1954 Fabian of the Yard (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace