foto

Bob Shaw

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2021 The Many Saints of Newark
2019 Irčan
2014 Chraň nás od zlého
2013 Vlk z Wall Street
2012 Frontier, The (TV film)
2011 Velká krize (TV film)
2007 Zákony Brooklynu
1999 The 24 Hour Woman
The Weekend

TV seriály

2020 The Gilded Age (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2016 Codes of Conduct (TV seriál)
Vinyl (TV seriál)
Pilot (E01)
Všemocný (TV seriál)
Finále 1/2 (E21)
Ahoj, jsem Rebecca (E20)
Nepořádek (E19)
2012 Pan Am (TV seriál)
Jazyky lásky (E13)
Nové obzory (E12)
Tajemství a lži (E10)
2011 Pan Am (TV seriál)
Riskantní mise (E09)
Pravda pravdoucí (E06)
Mince ve fontáně (E05)
další epizody (7)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
2009 Sestřička Jackie (TV seriál)
Zdravotnictví a film (S01E12)
Automat na léky (S01E11)
Prsteníček (S01E10)
další epizody (12)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
Love Hurts (E08)
Reclassified (E07)
Legacy (E06)
další epizody (7)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Made in Amerika (S06E21)
Modrá kometa (S06E20)
Nový příchod (S06E19)
další epizody (9)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Kaisha (S06E12)
Studené kameny (S06E11)
Moe a Joe (S06E10)
další epizody (12)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Nic ve zlém (S05E13)
Dlouhodobé parkování (S05E12)
Zkušební sen (S05E11)
další epizody (13)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Příboj (S04E13)
Elois (S04E12)
Volání o pomoc (S04E11)
další epizody (13)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Jednočlenná armáda (S03E13)
Šílená láska (S03E12)
Noční výlet (S03E11)
další epizody (13)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Panoptikum (S02E13)
Rytíř v bílém brnění (S02E12)
Domácí vězení (S02E11)
další epizody (13)
1992 Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1999 Rodina Sopránů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky