foto

Bob Shaw

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Carney
2014 Chraň nás od zlého
2013 Vlk z Wall Street
2012 Frontier, The (TV film)
2011 Velká krize (TV film)
2007 Zákony Brooklynu
1999 24 Hour Woman, The
Weekend, The

TV seriály

2016 Codes of Conduct (TV seriál)
Vinyl (TV seriál)
Všemocný (TV seriál)
Finále 1/2 (E21)
Ahoj, jsem Rebecca (E20)
Nepořádek (E19)
2012 Pan Am (TV seriál)
Romance Languages (E13)
New Frontiers (E12)
Secrets and Lies (E10)
2011 Pan Am (TV seriál)
Kiss Kiss Bang Bang (E09)
The Genuine Article (E06)
One Coin in a Fountain (E05)
další epizody (7)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
2009 Sestřička Jackie (TV seriál)
Zdravotnictví a film (S01E12)
Automat na léky (S01E11)
Prsteníček (S01E10)
další epizody (12)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Made in Amerika (S06E21)
Modrá kometa (S06E20)
Nový příchod (S06E19)
další epizody (9)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Kaisha (S06E12)
Studené kameny (S06E11)
Moe a Joe (S06E10)
další epizody (12)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Nic ve zlém (S05E13)
Dlouhodobé parkování (S05E12)
Zkušební sen (S05E11)
další epizody (13)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Příboj (S04E13)
Elois (S04E12)
Volání o pomoc (S04E11)
další epizody (13)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Jednočlenná armáda (S03E13)
Šílená láska (S03E12)
Noční výlet (S03E11)
další epizody (13)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Panoptikum (S02E13)
Rytíř v bílém brnění (S02E12)
Domácí vězení (S02E11)
další epizody (13)
1992 Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1999 Rodina Sopránů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace