foto

Clive Dunn

  • nar. 9.1.1920
    Brixton, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 6.11.2012 (92 let)
    Faro, Algarve, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Dad's Army: Missing Presumed Wiped (TV film)
1984 Mnoho povyku pro nic (TV film)
1980 Ďábelský plán dr. Fu Manchu
1971 Dad's Army
1969 Kouzelný Kristián
1968 30 Is a Dangerous Age, Cynthia
Blaho paní Blossomové
1967 Just Like a Woman
1965 You Must Be Joking!
1963 Myš na měsíci
1962 Fast Lady, The
1961 What a Whopper!
1955 Rum Punch (TV film)
1949 Chlapci v hnědém
The Hasty Heart
1939 Sbohem, pane Chips
1938 Američan v Oxfordu
1937 Good Morning, Boys

TV seriály

1980 Metal Mickey (TV seriál)
1978 3-2-1 (TV seriál)
1977 Dad's Army (TV seriál)
Never Too Old (S09E06)
Number Engaged (S09E05)
The Miser's Hoard (S09E04)
další epizody (6)
1976 Dad's Army (TV seriál)
The Love of Three Oranges (S08E08)
1975 Dad's Army (TV seriál)
My Brother and I (S08E07)
The Face on the Poster (S08E06)
High Finance (S08E05)
další epizody (7)
1974 My Old Man (TV seriál)
Dad's Army (TV seriál)
Turkey Dinner (S07E06)
The Captain's Car (S07E05)
The Godiva Affair (S07E04)
další epizody (6)
1973 Dad's Army (TV seriál)
The Recruit (S06E07)
Things That Go Bump in the Night (S06E06)
The Honourable Man (S06E05)
další epizody (7)
1972 Full House (TV seriál)
Dad's Army (TV seriál)
Time on My Hands (S05E13)
Round and Round Went the Great Big Wheel (S05E12)
A Brush with the Law (S05E11)
další epizody (13)
1970 From a Bird's Eye View (TV seriál)
Here Come the Double Deckers! (TV seriál)
Dad's Army (TV seriál)
Battle of the Giants! (S04E14)
Fallen Idol (S04E13)
Uninvited Guests (S04E12)
další epizody (14)
1969 Sez Les (TV seriál)
Dad's Army (TV seriál)
Sons of the Sea (S03E14)
No Spring for Frazer (S03E13)
Man Hunt (S03E12)
další epizody (20)
1968 According to Dora (TV seriál)
Dad's Army (TV seriál)
Shooting Pains (S01E06)
The Showing Up of Corporal Jones (S01E05)
The Enemy Within the Gates (S01E04)
další epizody (6)
Ooh La La! (TV seriál)
The Ugliest Girl in Town (TV seriál)
1967 Mickey Dunne (TV seriál)
Once More with Felix (TV seriál)
1966 Thirteen Against Fate (TV seriál)
1965 Blackmail (TV seriál)
Orlando (TV seriál)
1964 HMS Paradise (TV seriál)
Room at the Bottom (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Bootsie and Snudge (TV seriál)
It's a Square World (TV seriál)
1959 Musical Playhouse (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
After Hours (TV seriál)
Dickie Henderson Half-Hour, The (TV seriál)
1956 Hancock's Half Hour (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
Whirligig (TV seriál)

Dokumentární

2008 The Greatest Christmas Comedy Moments (TV film) - a.z.
2007 British Film Forever (TV seriál) - a.z.
The Comedy Map of Britain (TV seriál) - a.z.
2003 Comedy Connections (TV seriál) - a.z.
Sitcom Story, The (TV film)
2000 Don't Panic! The Dad's Army Story (TV film)
1995 Heroes of Comedy (TV seriál)

Host

TV pořady

1988 This Morning (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1976 Those Wonderful TV Times (TV pořad)
1971 This Is Your Life (TV pořad)
1970 The Val Doonican Show (TV pořad)
1969 Jokers Wild (TV pořad)
This Is Your Life (TV pořad)
1967 Golden Shot, The (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1963 Don't Say a Word (TV pořad)
1956 Spectacular (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace