foto

John Turner

  • nar. 7.7.1932 (86 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Rozparovač (TV film)
1996 Rasputin (TV film)
1993 Magician, The (TV film)
Wycliffe a koloběh smrti ( (TV film)
1992 Síla muže
1991 Bye Bye Columbus (TV film)
1989 The Return of Sam McCloud (TV film)
1985 Number One (TV film)
1969 Kapitán Nemo a podmořské město
1968 Mia mera, o pateras mou
1964 The Black Torment
1961 Petticoat Pirates
1959 Behemoth, the Sea Monster
1958 Nowhere to Go

TV seriály

1997 Nová dobrodružství Robina Hooda (TV seriál)
1996 Správná pětka (TV seriál)
1995 Štěnice (TV seriál)
1993 Frank Stubbs Promotes (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1976 Lorna Doone (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Fall of Eagles (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
1972 Nový Scotland Yard (TV seriál)
1970 Menace (TV seriál)
1969 Christ Recrucified (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
1967 Champion House (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Mickey Dunne (TV seriál)
1965 Riviera Police (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1963 Jezebel ex UK (TV seriál)
The Sentimental Agent (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
Knight Errant Limited (TV seriál)
World Theatre (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 O.S.S. (TV seriál)
Rendezvous (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace