foto

Ronan O'Casey

  • nar. 18.8.1922
    Montreal, Quebec, Kanada
  • zem. 12.4.2012 (89 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Burani z Beverly Hills
1986 Beverly Hills Madam (TV film)
1985 Ochránce
1976 Double Exposure of Holly, The
Feelings
1966 Zvětšenina
1960 Inn for Trouble
1958 Blind Spot
Velké peníze
1957 Hořké vítězství
1956 1984
Reach for the Sky
Satellite in the Sky
1955 Barbados Quest
Gilded Cage, The
Tiger by the Tail
1954 Double Exposure
Happy Ever After
1953 Escape by Night
Three Steps to the Gallows
Trouble in Store
1951 Talk of a Million
1950 The Mudlark
1949 Dej nám tento den
1948 The Front Page (TV film)
1947 Man Who Came to Dinner, The (TV film)

TV seriály

1989 Nutt House, The (TV seriál)
1987 Shell Game (TV seriál)
1986 Easy Street (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1961 The Pursuers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
1958 The Larkins (TV seriál)
1957 Rendezvous (TV seriál)
White Hunter (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
The Buccaneers (TV seriál)
The Trollenberg Terror (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)

Dokumentární

1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - a.z.

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace