foto

Talia Lidia

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2014 V zajetí ráje (TV film)
2013 Snow Bride (TV film)

TV seriály

2019 Legends of Tomorrow (TV seriál)
The Getaway (S04E10)
2018 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Hell No, Dolly! (S04E07)
2016 12 opic (TV seriál)
Vzkříšení (S02E11)
Ukolébavka (S02E08)

TV pořady

2012 Larry King Now (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace