foto

Valri Bromfield

  • nar. 10.2.1949 (71 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Obchodník s hrůzou
1992 Caged Fear
To je můj život
1991 Nic než trable
1989 Kdo je Harry Crumb?
1987 Stoletý tatínek
1986 Dave Thomas: The Incredible Time Travels of Henry Osgood (TV film)
1983 Pan máma
1972 Jack: A Flash Fantasy (TV film)

TV seriály

1996 Superman: The Animated Series (TV seriál)
1995 Grace v jednom kole (TV seriál)
Memphis Bound (S02E21)
Matthew Come Home (S02E19)
Emmet Bypass (S02E18)
další epizody (4)
1994 Grace v jednom kole (TV seriál)
Cold Turkey (S02E09)
The Road to Paris, Texas (S02E07)
Pitch and Woo (S02E04)
další epizody (12)
1993 Animáci (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
Keeping Faith (S01E11)
Sister, Sister (S01E06)
1990 Drobečkové (TV seriál)
1989 Camp Candy (TV seriál)
1986 Popples (TV seriál)
1981 Best of the West (TV seriál)
1979 Angie (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2001 Committed (TV seriál)
1996 Hvězdná akademie (TV seriál)
1994 She TV (TV seriál)
1986 Head of the Class (TV seriál)
1978 Mary (TV seriál)

TV pořady

1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1983 SCTV Channel (TV pořad)

Host

TV pořady

1983 SCTV Channel (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1976 Second City TV (TV pořad)
The Alan Hamel Show (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Producentská filmografie

TV pořady

1983 SCTV Channel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky