foto

Valri Bromfield

  • nar. 10.2.1949 (68 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Obchodník s hrůzou
1992 Caged Fear
To je můj život
1991 Nic než trable
1989 Kdo je Harry Crumb?
1987 Stoletý tatínek
1986 Dave Thomas: The Incredible Time Travels of Henry Osgood (TV film)
1983 Pan máma
1972 Jack: A Flash Fantasy (TV film)

TV seriály

1996 Superman (TV seriál)
1993 Animáci (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
1990 Drobečkové (TV seriál)
1989 Camp Candy (TV seriál)
1986 Popples (TV seriál)
1981 Best of the West (TV seriál)
1979 Angie (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)

TV pořady

1983 SCTV Channel (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1976 Second City TV (TV pořad)
The Alan Hamel Show (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2001 Committed (TV seriál)
1996 Hvězdná akademie (TV seriál)
1994 She TV (TV seriál)
1986 Head of the Class (TV seriál)
1978 Mary (TV seriál)

TV pořady

1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1983 SCTV Channel (TV pořad)

Producentská filmografie

TV pořady

1983 SCTV Channel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace