foto

Anna Wetlinská

  • nar. 14.6.1953 (65 let)
    Opava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Otesánek
1996 Spiklenci slasti
1987 Jak básníkům chutná život
1984 Cesta kolem mé hlavy
1982 Jehla (TV film)
1981 Jako zajíci
1980 Princové jsou na draka (TV film)
Signum laudis
1979 Rosnička
1978 Čistá řeka

TV seriály

1994 O zvířatech a lidech (TV seriál)
Sázka (E02)
1983 Návštěvníci (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace