foto

Jana Hermachová

  • nar. 13.5.1943 (76 let)
    Tábor, Protektorát Čechy a Morava

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 V jiném stavu
2005 Žil jsem s cizinkou (TV film)
2004 Vražda kočky domácí (TV film)
2003 Zastávka (studentský film)
1995 Cesta peklem
1994 Marie Růžička (TV film)
1992 Ať ten kůň mlčí! (TV film)
Váhy (TV film)
1991 Ariadnina niť (TV film)
1990 Démantový déšť (TV film)
O Radkovi a Mileně (TV film)
1982 Jehla (TV film)
1981 Řetěz
1979 Modrá planeta
1977 Oddechový čas
Zítra vstanu a opařím se čajem
1976 Dům Na poříčí
Smrt na černo
Čas lásky a naděje
1975 Akce v Istanbulu
Ten kůň musí pryč (TV film)
1974 Padla kosa na kámen (TV film)
Sedmého dne večer
1973 Vysoká modrá zeď
Zločin v Modré hvězdě
1971 Madame Sans-Géne (TV film)
Tajemství velikého vypravěče
Ženy v ofsajdu
1970 Bližní na tapetě: Příživník (TV film)

TV seriály

2019 Krejzovi (TV seriál)
Štěstí ve spreji (S01E33)
2018 Krejzovi (TV seriál)
Trable s rodokmenem (S01E22)
2012 Ententýky (TV seriál)
Mejdan ve vaně (E07)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Nejste náhodou inkvizitor? (S04E11)
Bufet nám neberte! (S04E04)
Sylvě jde o život (S04E03)
další epizody (14)
1996 Lékárníkových holka (TV seriál)
1990 Heřmánci (TV seriál)
Martina (E05)
Katka a Klára (E04)
Honza (E03)
1985 Třetí patro (TV seriál)
Mistr (E06)

Dokumentární

2009 Koleje v srdci Arábie (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky