foto

Peter Canon

  • nar. 25.4.1933 (84 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Tom Horn
1976 Plavčík
1975 Hindenburg
Okno do nebe
1974 The Missiles of October (TV film)
1963 A New Kind of Love

TV seriály

1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
Shaft (TV seriál)
1968 Land of the Giants (TV seriál)
1966 Love on a Rooftop (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1959 The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace