foto

James Phillips

  • nar. 6.6.1972 (46 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Mad Mom (TV film)
2018 Second Opinion (TV film)
Separated at Birth (TV film)
2017 FANatic (TV film)
2016 Amber Alert (TV film)
Run to Me (TV film)
Vražedný bestseller (TV film)
2015 First Response (TV film)
Swept Under (TV film)
2014 Kept Woman (TV film)
Nebezpečné vzpomínky (TV film)
2012 Pouto s vrahem (TV film)
2007 Dokonalé dítě (TV film)

TV seriály

2012 Arctic Air (TV seriál)
2010 Vometáci (TV seriál)
2008 Hlídka (TV seriál)
2006 Whistler (TV seriál)
2005 Ben 10 (TV seriál)
2001 Hvězdná brána (TV seriál)
Světlo (S04E18)
2000 Edgemont (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Mentors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace