foto

Wendy Grean

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2006 Záhadný dům (TV film)
2005 Milionová vražda (TV film)
Plague City: SARS in Toronto (TV film)
2002 Cypher
2001 Kauza: Dítě (TV film)
Klářin portrét
1996 Agenti z podsvětí (TV film)
Captive Heart: The James Mink Story (TV film)
1995 Banda na výletě

TV seriály

2015 Dívka odjinud (TV seriál)
Rise (S05E16)
Let Them Burn (S05E15)
Follow the Yellow Trick Road (S05E14)
další epizody (11)
2014 Dívka odjinud (TV seriál)
When God Opens a Window (S05E04)
Big in Japan (S05E03)
Like Hell: Part 2 (S05E02)
další epizody (9)
2013 Dívka odjinud (TV seriál)
Groundhog Fae (S04E08)
La Fae Époque (S04E07)
Of All the Gin Joints (S04E06)
další epizody (8)
2012 Bomb Girls (TV seriál)
2010 The Bridge (TV seriál)
2007 Nejlepší roky (TV seriál)
2002 Společnost Adventure (TV seriál)
2001 Tracker (TV seriál)
1998 Power Play (TV seriál)
1997 The Hunger (TV seriál)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2015 Dívka odjinud (TV seriál)
End of Faes (S05E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky