foto

David Fischer

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2005 Tráva
2004 10,5 stupně (TV film)
Ranč (TV film)
2001 Na nose
The Heart Department (TV film)
2000 Let soba (TV film)
Pohrdání (TV film)
Živá panenka (TV film)
1998 Muž dvou tváří (TV film)
Nedívej se dolů (TV film)
Tah (TV film)
1997 Andělé (TV film)
Doteky
Když je vrah na blízku
Výkřiky v temnotě (TV film)
1996 Harvey (TV film)
Lifeline (TV film)
The Angel of Pennsylvania Avenue
1995 Harlequin 6 - Probuzení (TV film)
1993 Boy Meets Girl (TV film)
Trable, trable, tuplem trable (TV film)
1992 Jedeme k babičce (TV film)
Soudruzi v akci (TV film)
1991 Deadly Intentions... Again? (TV film)
Mother's Justice, A (TV film)
Pravdu zná jen moře (TV film)
Vydírání (TV film)
1989 Pátek třináctého 8
The Experts
1988 First Season, The
People Across the Lake, The (TV film)
Vražda na Aljašce (TV film)
1987 Vražedné očekávání (TV film)
1986 Spot Marks the X (TV film)

TV seriály

2007 Mistři hrůzy (TV seriál)
We All Scream for Ice Cream (S02E10)
2006 Mistři hrůzy (TV seriál)
Valerie on the Stairs (S02E08)
The Screwfly Solution (S02E07)
Pelts (S02E06)
další epizody (12)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
Cigarette Burns (S01E08)
Deer Woman (S01E07)
Homecoming (S01E06)
další epizody (8)
2004 Traffic (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
1996 Dva (TV seriál)
1994 Birdland (TV seriál)
Lonesome Dove: The Series (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)

Dokumentární

2007 Confessions of an Innocent Man

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace