foto

Jana Leichtová

  • nar. 14.4.1957 (60 let)
    Plzeň, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Wette, Die (TV film)
1983 Anulka a pan Pětiočko (TV film)
Katapult
O bílém jadýrku (TV film)
1982 Má láska s Jakubem
Milostný poločas (TV film)
Výslech (TV film)
1980 Dopis psaný španělsky (TV film)
Každý má svůj stín (TV film)
Rytmus 1934
1979 Poslední koncert (TV film)
1978 Mapa zámořských objevů (TV film)
Paví král (TV film)

TV seriály

1985 Slavné historky zbojnické (TV seriál)
1979 Inženýrská odysea (TV seriál)
1978 Zákony pohybu (TV seriál)
Zasloužený úspěch (E13)
Starosti se ženami (E12)
Štafeta (E11)
další epizody (7)

TV pořady

1994 Televizní noviny (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace